Zonterapi/Reflexiologi via fötterna och ansiktet

Zonterapi är en fantastisk, kraftfull behandlingsform som rensar ut och balanserar/låser upp kropp, organ, leder, muskler och cirkulationssystem. Behandlingen har en lugnande effekt på nervsystemet, löser upp spänningar, ökar blodgenomströmningar i hela kroppen, hjälper till med avslappning och återhämtning.

Zonterapin, arbetar med hela systemet – Det handlar om din kropps helhet/balans, allt hänger ihop. Kan varmt rekommenderas.

Pris: Se BokaDirekt.se

Det grundläggande med Zonterapi/fötter och ansikte: Är att behandlingsmetoden utgår ifrån att hela kroppen finns representerad i zoner under fötterna och i ansiktet (även händer och öron har zoner). På fötterna och i ansiktet finns det olika reflex-zoner/områden som motsvarar bland annat organ, kroppsdelar, skelett, muskler, cirkulationssystem, lymfsystem och hormonsystem.

Zonterapin är en behandlingsform där hela kroppen nås och regleras.

Genom behandlingen får man igång blodcirkulationen och hela kroppens energicirkulation kommer igång – slaggprodukter rensas ut, spänningar i kroppens olika områden löses upp och cirkulationssystemen balanseras upp.

Behandlingen ger en djup avslappning, vilket är en förutsättning för att kroppen ska kunna återhämta sig.

För att främja lymflödet under behandlingen får du ligga på en varm, skön IR-madrass med infrarött ljus som har visat sig vara en effektiv metod att förbättra lymfsystemets lymfflöde och mjukar upp kroppen.

Behandling med Zonterapi påverkar hela människans välbefinnande.

Önskar du att gå på regelbundna behandlingar: Bonuskort 4ggr. Det ger dig 10% rabatt