Klassisk balanserande massage med koppning/triggerpunktsbehandling på problemområde

Klassisk balanserande massage med triggerpunktsbehandling och behandling på specifikt problemområdet med koppning – Mycket uppskattad behandling av många

Pris: Se BokaDirekt.se

En kroppsbalanserad helkroppsmassage som löser upp spänningar. Kroppen går ned i varv, balanserar, lugnar och stressar av. Händer och fötter masseras mer utförligt under 90 respektive 120 minuters behandlingarna.

I behandlingen arbetar jag även med spänningar och triggerpunkter. Med hjälp av kopporna blir det en mer djupgående massage som stimulerar blodflödet och därmed ökar blodflödet och cirkulationen som påverkar bindväven, där fettcellernas slaggprodukter finns.

Behandlingen är enkel, effektiv och löser spänningar och startar utrensning av slaggprodukter. Behandlingen utförs genom att dra kopporna (ett vakuum skapas genom att huden lyfts upp med hjälp av plastkopporna) över huden. Behandlingen mjukar upp bindväv och muskler, medför smärtlindring och en rörlighet i muskler och leder.

En behandling som balanserar upp kroppen och har en lugnande effekt på nervsystemet, löser upp spänningar och ökar blodgenomströmningar i hela kroppen.

Önskar du att gå på regelbundna behandlingar: Bonuskort 4ggr. Det ger dig 10% rabatt Avslutas med en ansiktsmassage