Lymfmassage

Lymfmassage är en lugnande och effektiv behandlingsform. Lymfsystemet för ut överskottsvätska och slaggprodukter, rensar systemet och tar bort blockeringar. Många upplever att man blir lugnare, mjukare och rörligare. Låt ditt lymfsystem flöda.

Pris: Se BokaDirekt.se

Lymfmassage är en mjukt stimulerande, djupt avslappnande behandling och minskar stress/inflammationer i kroppen. Framförallt har Lymfmassage en utrensande egenskap av kroppens slaggprodukter. Lymfmassage hjälper lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnaden och tillbaka till blodbanan för att sedan transporteras ut ur kroppen.

Ett fungerande Lymfsystem hjälper din kropp att försvara sig mot infektioner. En behandlingsform som passar de flesta.

För att främja lymflödet under behandlingen får du ligga på en varm, skön IR-madrass med infrarött ljus som har visat sig vara en effektiv metod att förbättra lymfsystemets flöde och mjuka upp kroppen. Jag arbetar även med koppor för att få kroppen att släppa, där det är trögt i systemet.

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem. Det är viktigt att det fungerar för att kroppen ska kunna försvara sig mot infektioner av olika slag. Under ett dygn bildas ca. 2–4 liter lymfa i kroppen. Lymfvätskan cirkulerar genom hela kroppen och fångar upp bakterier, virus, avfallsprodukter från cellernas ämnesomsättning och upplösta proteiner.

Jag lär dig gärna egenkroppsmassage för att du på bästa sätt kan sköta om ditt lymfsystem (ingår i behandlingen, 120 min.)

Önskar du att gå på regelbundna behandlingar: Bonuskort 4ggr. Det ger dig 10% rabatt