Reiki med Klangmassage

Reiki med Klangmassage är en härlig kombination tillsammans och blir en kraftfull och behaglig behandling.

Reiki är en japansk energiteknik som arbetar på flera områden samtidigt till exempel genom kroppens energisystem som vid akupunktur och akupressur. Klangmassage är en avslappningsmetod som genom djup avspänning förebygger och motverkar stress, löser upp fysiska och emotionella spänningar & blockeringar, aktiverar kroppens egna självläkande krafter och frigör energi.

Pris: Se BokaDirekt.se

Under behandling i Reiki med klangmassage har du kläderna på samtidigt som en eller flera klangskålar varsamt placeras på din kropp. Du börjar med att ligga på mage och sedan på rygg.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en energiteknik för stressreducering och avslappning.

Klangmassagen ger en djup avslappning som reducerar stress och ger ett ökat välmående samtidigt som lymfsystemet stärks. Vibrationerna tillsammans med skålarnas klanger gör att du snabbt hamnar i ett djupt meditativt tillstånd som aktiverar kroppens förmåga till självläkning och återhämtning. Kroppen får en inre massage som gör att spänningar släpper och fysiska skador får en möjlighet att läka.

Även det undermedvetna och det mentala påverkas så emotionell spänning och stress kan släppa och därmed ge ökad livsglädje. Klangskålarna skapar en vibration som går igenom hela kroppen ända ned till cellnivå och renar och balanserar kroppens energi.

Möjlighet finns att ligga på en varm och skön IR-madrass med infrarött ljus som har visat sig vara en effektiv metod att förbättra lymfsystemets lymfflöde och mjukar upp kroppen under behandling.

Önskar du att gå på regelbundna behandlingar: Bonuskort 4ggr. Det ger dig 10% rabatt