Klangmassage

En behandling som balanserar upp kroppen och har en lugnande effekt på nervsystemet, löser upp spänningar och ökar blodgenomströmningar i hela kroppen. Är en mycket uppskattad behandling.

Pris: Se BokaDirekt.se

Klangmassage är en avslappningsmetod som genom djup avspänning, förebygger och motverkar stress, löser upp fysiska och emotionella spänningar och blockeringar och lymfsystemet stärks.

Under en klangmassage ligger du med kläderna på samtidigt som en eller flera klangskålar varsamt placeras på din kropp. Du börjar med att ligga på mage och sedan på rygg. Vibrationerna tillsammans med skålarnas klanger gör att du snabbt hamnar i ett djupt meditativt tillstånd som aktiverar kroppens förmåga till återhämtning.

Kroppen får en inre massage som gör att spänningar släpper. Klangskålarna skapar en vibration som går igenom hela kroppen ända ned till cellnivå och renar och balanserar kroppens energi.

Möjlighet finns att ligga på en varm och skön IR-madrass med infrarött ljus som har visat sig vara en effektiv metod att förbättra lymfsystemets lymfflöde och mjukar upp kroppen under behandling

Önskar du att gå på regelbundna behandlingar: Bonuskort 4ggr. Det ger dig 10% rabatt