Zonterapi/Reflexiologi – Via fötter

Zonterapi är en fantastisk, kraftfull behandlingsform som rensar ut och balanserar/låser upp kropp, organ, leder, muskler, cirkulationssystem och hormonsystem.

Behandlingen har en lugnande effekt på nervsystemet, löser upp spänningar, ökar blodgenomströmningar i hela kroppen, hjälper till med avslappning och återhämtning.

Zonterapin, arbetar med hela systemet – Det handlar om din kropps helhet/balans, allt hänger ihop. Kan varmt rekommenderas.

Pris: Se BokaDirekt.se

Det grundläggande med Zonterapi/fötter: Är att behandlingsmetoden utgår ifrån att hela kroppen finns representerad i zoner under fötterna (även händer, ansikte och öron har zoner). På fötterna finns olika reflex-zoner/områden som motsvarar bland annat organ, kroppsdelar, skelett, muskler, lymfsystem och hormonsystem.

I Zonterapin används olika grepp och trycktekniker för att komma åt de olika zonerna/områdena i foten som representerar kroppens olika organ, kroppsdelar och olika systemen.

Zonterapin är en behandlingsform där hela kroppen nås och regleras.

Genom behandlingen får man igång blodcirkulationen och hela kroppens energicirkulation kommer igång – slaggprodukter rensas ut, spänningar i kroppens olika områden löses upp och cirkulationssystemen balanseras upp.

Behandlingen ger en djup avslappning, vilket är en förutsättning för att kroppen ska kunna återhämta sig.

För att främja lymflödet under behandlingen får du ligga på en varm, skön IR-madrass med infrarött ljus som har visat sig vara en effektiv metod att förbättra lymfsystemets lymfflöde och mjuka upp kroppen.

Behandlingen avslutas med ansiktsmassage alt. ben-/fotmassage.

Behandling med Zonterapi påverkar hela människans välbefinnande.

Zonterapi – Se även Ansiktszonterapi

Önskar du att gå på regelbundna behandlingar: Bonuskort 4ggr. Det ger dig 10% rabatt