Klassisk balanserande massage med koppning

Behandlingen är enkel, effektiv och löser spänningar och utrensning av slaggprodukter. Behandlingen mjukar upp bindväv och muskler, medför smärtlindring och en rörlighet i muskler och leder. En behandling som balanserar upp kroppen och har en lugnande effekt på nervsystemet. Löser upp spänningar och ökar blodgenomströmningar i hela kroppen. Avslutas med en skön ansiktsmassage.

Pris: Se BokaDirekt.se

En kroppsbalanserad helkroppsmassage som löser upp spänningar. Hela kroppen går ned i varv, balanserar, lugnar och stressar av. Händer och fötter masseras mer utförligt under 90 repektive 120 minuters behandlingarna. Med hjälp av kopporna blir det en mer djupgående massage som stimulerar blodflödet och därmed ökar blodflödet och cirkulationen som påverkar bindväven där fettceller slaggprodukter finns.

Behandlingen är enkel, effektiv och löser spänningar och startar utrensning av slaggprodukter. Behandlingen utförs genom att dra kopporna (ett vakuum skapas genom att huden lyfts upp med hjälp av plastkopporna) över huden.

Avslutas med en ansiktsmassage.

Önskar du att gå på regelbundna behandlingar: Bonuskort 4ggr. Det ger dig 10% rabatt