Lymfmassage inkl. Klangmassage

En behandling som kombineras med två effektfulla behandlingar: Lymfmassage och Klangmassage. Kombinationen av klangskålarnas vibrationer och lymfmassagens lugnande grepp som balanserar upp kroppen och har en lugnande effekt på nervsystemet. Behandlingen löser upp spänningar och ökar blodgenomströmningar i hela kroppen. Processen startar även en utrensning av slaggprodukter. En mycket uppskattad behandling.

Pris: Se BokaDirekt.se

Lymfmassage är en mjuk stimulerande, djupt avslappnande behandling och minskar stress/inflammationer i kroppen.

Framförallt har Lymfmassage en utrensande egenskap av kroppens slaggprodukter. Lymfmassage hjälper lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnaden och tillbaka till blodbanan för att rensas och transporteras ut ur kroppen. Den här behandlingen passar de flesta. För att främja lymfflödet under behandlingen får du ligga på en IR-madrass med infrarött ljus som har visat sig att vara en effektiv metod att förbättra lymfsystemets lymfflöde.

I den här behandlingen ingår det även vibrationer från klangskålar (vibrerar/masserar de inre organen) som gynnar lymfflödet. Vibrationerna tillsammans med skålarnas klanger gör att du snabbt hamnar i ett djupt meditativt tillstånd som aktiverar kroppens förmåga till återhämtning.

Kroppen får en inre massage som gör att spänningar släpper. Brukar upplevas djupt avslappnande. Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem och det är viktigt att det fungerar för att kroppen ska kunna försvara sig mot infektioner av olika slag.

En behandling som balanserar upp kroppen och har en lugnande effekt på nervsystemet, löser upp spänningar och ökar blodgenomströmningar i hela kroppen.

Önskar du att gå på regelbundna behandlingar: Bonuskort 4ggr. Det ger dig 10% rabatt.