Varmt välkommen till Kroppsvitalitet i Rönninge!

Jag utför olika typer av kroppsbehandlingar som löser upp spänningar i hela kroppen, stabiliserar, balanserar upp och frisätter lugn och ro hormoner.

Genom de olika behandlingarna kan du få hjälp med:
Muskel- och ledproblem. Spänningar smärta och värk i kroppen (diffusa smärtor i kroppen). Behandlingarna som avhjälper stress, smärta, ömma muskler, leder, domningar, samt svullnader hjälper kroppens cirkulationssystem att flöda. De flesta upplever en djupavslappnande kroppsbalansering, en återhämtning som minskar stress. Många upplever att man blir lugnare, mjukare och rörligare.

Genom tex. Lymfmassage, lugnande behandling som får lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Zonterapin som verkar via nervsystemet, genom tryck stimuleras kroppens organ och dess zoner/punkter som hjälper kroppen till självläkande processer.

Tillsammans kommer vi överens om den behandling som passar just dig, du kan välja en eller flera olika behandlingar i en kombination som för just dig är det bästa.

Jag är Certifierad Massageterapeut, Diplomerad Zonterapeut, Diplomerad Medicinsk Fotvårdare, Lymfmassör, Koppning, Akupressur Steg 1: Samtliga utbildningar på Axelsons Gymnastiska Institut. Utbildad inom Reiki och Klangmassage.
Medlem och kvalitetssäkrad av KRY-Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.
Av Branschrådet Svensk Massage, Certifierad massör (2016)

Varmt Välkomna till Kroppsvitalitet!